Hotell i Berlin med rätt läge

Min chef sa till mig för några dagar sedan ”sök och boka billiga hotell i Berlin till mig” och då blev jag konfunderad, tänkte hon bo på flera billiga hotell under hennes planerade resa till Berlin. Det visade sig att jag hade hört fel och hon hade istället sagt ”sök och boka ett billigt hotell i Berlin till mig”.

Jag har själv varit i Berlin tidigare men jag har aldrig bott på hotell så jag var lite nyfiken på hur lätt det skulle vara att hitta ett billigt hotell. När jag har åkt med vänner så har jag istället bott på vandrarhem då de har föredragit detta alternativ.

När jag väl började söka på hotell i Berlin så visade sig att det var väldigt enkelt att hitta budgethotell. Jag blev faktiskt väldigt förvånad över hur många centralt placerade och dessutom billiga hotell det fanns att välja mellan. Det fanns flera alternativ på internetsidor som specialiserar sig på att samla hotellen på sin hemsida och detta gör det ju väldigt enkelt för resenären.

Dessutom så erbjuder de flesta av dessa internetsidor sidorna på svenska och priserna i svenska kronor, för de som föredrar detta. De erbjuder också bokning direkt via deras hemsida och de kan i många fall erbjuda rabatt om du bokar tidigt eller om du bokar flera nätter. För de som vill boka direkt via hotellets hemsida så går detta i många fall också bra.

En bra hemsida jag hittade var hotell-berlin.com där man enkelt kan söka efter hotell som ligger nära de platser jag vill besöka. Nu vet jag var chefen tänkt besöka så det fungerar bra nu med.

Annonser