Billiga hotell i Berlin, Tyskland

Berlin ligger bara ett stenkast ifrån Sverige och är ett ypperligt resmål för såväl en weekend på tumanhand som några dagar fyllda av shopping tillsammans med bästa vännen. Under de senaste åren är det allt fler som har upptäckt hur mycket den charmiga staden Berlin har att bjuda på då det kommer till kultur, nöjen och shopping.

Det finns ett stort urval av hotell i alla prisklasser och smaker i Berlin. Vid Tysklands kanske mest kända promenadgata Unter den Linden trängs lyxhotellen och medelklasshotellen med varandra och man behöver inte söka sig mer än några gator längre bort för att hitta små och billiga hotell i Berlin.

De flesta billiga hotell i Berlin är välutrustade och har en bra standard men kan vara betydligt billigare än de finare hotellen som ligger i närheten. Söker man sig lite längre utanför stadskärnan är det möjligt att hitta ännu fler billiga hotell i Berlin. Det är både snabbt och enkelt att ta sig runt i Berlin med hjälp av lokaltrafiken eller taxi, så om man föredrar lugn och ro på natten kan det vara ett bra val att välja ett billigt hotell i Berlin som ligger lite utanför stadens absoluta centrum.

På reseguiden http://www.berlinguiden.com/ kan du enkelt få hjälp med att hitta ett billigt hotell i Berlin. De har en avdelning för just billiga hotell här.

 

Annonser