Billiga Hotell i Barcelona, Spanien

Funderar på att resa till Barcelona i Spanien och är ute efter att hitta billiga hotell i staden?

Reser kan du fördjupa dig i Barcelona och läsa mer om staden, se bilder och även få hjälp att hitta flygbiljetter dit.

Barcelona är en stor stad och är Spaniens näst största stad. Det är förmodigen också den stad som lockar flest turister varje år och är en populär stad för weekendresor. Staden bjuder på en lång vacker strand för de som önskar sol & bad på sin semester. Men Barcelona har även bra shopping utbud och många restauranger. Det är ett perfekt resmål för att njuta i allt från några dagar till en längre tid.

Billiga hotell i Barcelona finns det gott om. Och det finns ett stort utbud av hotell oavsett vad det är du letar efter. Även om du kan hitta billiga hotellrum för under 500kr/natt så ligger de flesta billiga hotellen vid det priset och uppåt.

Hotell som har bra läge och ligger nära stranden eller centrum förväntas kosta mer än hotell som ligger i utkanten av staden. Oavsett om det är högsäsong eller ej så borde du kunna hitta hotell från 500kr per natt.

Hemsidan Billiga Hotell är en utmärkt tjänst att söka och leta efter billiga hotell i Barcelona. Där ser du en lista med hotell ordnade efter pris och du kan enkelt söka efter lediga hotellrum under din vistelse med sökformuläret. Klicka här för att komma dit.

Annonser